• 7
  • 119

Vakantie met kinderen in Nederland

WeDiscover
WeDiscover 1 jaar geleden

Let op: update nodig

❗️Beste leden van de groep reizen in Nederland,
 
Vanwege een technisch probleem in de app konden er vandaag geen berichten en reacties in de groepen geplaatst worden. Dit probleem is nu gelukkig verholpen. Hiervoor dien je wel eerst de app te updaten. 
Excuses voor het ongemak!

WeDiscover team 

0 Vind ik leuks 0 Reacties
WeDiscover
WeDiscover 1 jaar geleden

💚 Voor de kampeerliefhebbers

We hebben een nieuwe groep toegevoegd: kamperen met kinderen.🏕️🤩

✅ Spar met andere over leuke en kindvriendelijke campings.
✅ Deel hier als ervaren kampeerder je ervaringen.
✅ Stel als beginnend kampeerder je vragen.

Deelnemen in deze groep? Kijk in de community groep overzicht en neem deel!

0 Vind ik leuks 0 Reacties
Lize
Lize 1 jaar geleden

Camping zomer 2023

Heeft er iemand tips voor een leuke camping in Zeeland, met een leuk zwembad?🙏🏻
Ons zoontje is dan 1,5 jaar dus het liefste met een kinderbadje. We hebben geen caravan dus zijn opzoek naar een stacaravan of een bungalow huisje. Thanks!!

2 Vind ik leuks 2 Reacties
bob92
bob92 1 jaar geleden

Tips voor activiteit

Hi! Wij hebben over een tijdje familie weekend in Zeeland. Nu hebben we best wat jonge kinderen in de familie en zoeken dus een leuke activiteit voor kinderen. Iemand tips?

1 Vind ik leuks 2 Reacties
tina
tina 1 jaar geleden

Beekse Bergen

Met familie weekend zijn we naar Safari resort Beekse Bergen geweest. Het kost wat.. maar wauw wat was dit vet. Op het moment dat wij gingen was het coronatijd en hadden we net wat versoepelingen in november dat we konden zwemmen en schaatsen. Het park was dicht, maar in je voortuin en achtertuin kon je de hele tijd genieten van de dieren en je kon rondlopen op het resort. De autosafari was open voor alleen de gasten waardoor je lekker op je gemakje kon doen. Het gevoel van Afrika was helemaal terug te vinden in de huisjes. Ook de bowlingbaan en de supermarkt was allemaal in stijl. We zijn de zondagmiddag van het park geweest en de Abdij van la Trappe bezocht voor een lekker biertje. Mocht je een bierenliefhebber zijn is dit ook erg leuk. Nog meer dingen willen weten over de Beekse bergen of omgeving. Let me know!

1 Vind ik leuks 0 Reacties
dorien
dorien 1 jaar geleden

Friesland

Ik ben in mei met mijn vriend en dochtertje van vier jaar vier dagen naar Friesland geweest. Prachtige natuur en best ook wel wat te doen voor kinderen. Vanuit België eerst een tussenstop gedaan naar Apenheul in Apeldoorn. Vandaar uit doorgereden naar onze B&B De Thuiskamer in een kleine dorpje Grou (Friesland). Wij hebben daar een fijn verblijf gehad. Kleinschallig met twee kamers en het geluk dat na de eerste dag geen gasten meer waren. Dus huisje voor ons alleen. Er lag ook wat speelgoed voor kleinere kindjes. Goed ontbijt, vriendelijke gastvrouw. Het dorpje zelf stelt niet zoveel voor , wel een mooie haven. Ook wel een goede italiaan vlakbij de haven waar kindjes tijdens het wachten een kleurboekje krijgen en wat kunnen kleuren. Ik weet helaas de naam niet meer van het restaurant. In de buurt is er een mooi natuurreservaat (Nationaal Park De Alde Faenen) met wilde paarden, ganzen en andere vogelsoorten die je kan spotten. Daar hebben we een wandeling gedaan van 5 km wat net lang genoeg is voor een 4 jarige. Lekker pannenkoeken gegeten bij Pannenkoekenboerderij De Koppenjan waar ook een speeltuin is en een aantal diertjes. Je kan kiezen voor een menu waar je een pannenkoek eet en een dessert en een activiteit (bv verven van een kopje).

Het kunstwerk Wachten op hoog water hebben we ook bezocht en als je geluk heb zie je een kudde schapen op de dijk.
Omdat wadlopen nog niet geschikt is voor een vier jarige hebben we een leuk alternatief gevonden nl wadpierentocht in Moddergat-Paessens. Een gids begeleidde ons op het wad en vertelde hier en daar over de diertjes die je er kan vinden. Vriendelijke man maar zoveel heeft hij nu ook niet verteld. Meer over de verschillen tussen België en Nederland :D. Op zich wel een leuke ervaring geweest en voor ons dochtertje ook plezant… kinderen en modder altijd leuk! Alleen geen regenlaarzen aandoen want die kunnen wel eens in de modder blijven steken (weten we nu uit ervaring 😀 )

Een boottocht op de zee met gids (Waddenshipper) hebben we ook gedaan met de hoop ook zeehondjes te spotten maar helaas geen gezien. Wel bij het wachten op de boot toen het zeehondencentrum zeehondjes gingen vrijlaten. Gepasseerd langs waddeneiland schiermonniksoog en gestopt aan de Engelsmanplaat. Op de plaat zelf lekker met de blote voeten op het zand was het genieten van de natuur. Als afsluiter richting naar huis zijn we gestopt bij Dinoland in Zwolle. Leuke speeltuin met dino’s. Ideaal als jouw kindje zot is van dinosaurussen.

1 Vind ik leuks 1 Reacties
Isabellea
Isabellea 1 jaar geleden

Pinned bericht

Beste bezoeker!
Welkom bij WeDiscover, in de groep reizen in Nederland.
Mijn naam is Isabelle, de oprichtster van WeDiscover.

Het doel van deze groep is: ouders die elkaar inspireren op gebied van reizen met kinderen in het eigen land. Stel hier al je vragen en lees mee in de groep.
Let op: zodra je lid bent van de groep kun je pas berichten plaatsen en meepraten.

Sinds 23 september 2022 staat de WeDiscover site live. We zitten dus nog in de beginfase en zijn nog bezig met het krijgen van voldoende leden. Het kan dus zijn dat er door te weinig leden nu niet direct een antwoord op je vraag komt, maar ergens moeten we beginnen.

Ik hoop dat je in deze site gelooft en lid wilt worden van onze community!
Iets mooiers dan reizen met je eigen kinderen is er niet, en de beste manier voor inspiratie opdoen is door elkaar te inspireren!🌟

Groetjes, Isabelle

0 Vind ik leuks 0 Reacties
Copyright © 2023 WeDiscover | Powered by WebSentiment
Inloggen om verder te gaan. Hiervoor dien je ingelogd te zijn. Nog geen account? Ga dan naar registreren.
Laat je inspireren in ons gratis reisforum voor ouders!Registreer je nu 100% gratis en neem deel aan onze reisforum groepen. 
Stel hier al je vragen, deel je (on)zekerheden, spar met andere ouders en ontdek de mooiste en meest kindvriendelijke vakantiebestemmingen!
Ontdek onze app
Het product is toegevoegd
aan uw winkelmand