Contact & over ons

Het doel van WeDiscover

WeDiscover bestaat sinds 2022, in januari 2023 zijn we live gegaan. We zitten dus nog in de begin fase en zijn aan het zoeken naar de juiste werkwijze. Deze website is dan ook de start van het WeDiscover platform. Onlangs hebben we onze app gelanceerd, te vinden in de App Store en in de Google Play Store. Het doel van het WeDiscover platform is om alle reislustige ouders samen te brengen in een community waarin we elkaar inspireren en adviseren. Lees meer over ons reisforum, dé inspiratiebron voor ouders!

Uit ervaring weten we dat het lastig kan zijn om zomaar op vakantie te gaan met kinderen, met name door gebrek aan vertrouwen en informatie.
We hopen dat door middel van WeDiscover ouders met elkaar in contact komen en door het lezen van andere verhalen zich meer zeker gaan voelen over vakantie met kinderen. Want er is niets mooier dan samen met je kinderen de wereld te ontdekken! Heb je nog een vraag voor ons of over ons platform? Wij horen het heel graag!

Stuur ons een berichtje

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Contact opnemen

Work with us

Wil je jouw bedrijf in de spotlight zetten? We komen graag met je in contact om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken. Stuur ons een bericht en ontvang meer informatie over wat we voor jou kunnen betekenen, inclusief onze mediakit.

Team WeDiscover
We zijn erg benieuwd naar jouw mening!
Copyright © 2023 WeDiscover | Powered by WebSentiment
Inloggen om verder te gaan. Hiervoor dien je ingelogd te zijn. Nog geen account? Ga dan naar registreren.
Laat je inspireren in ons gratis reisforum voor ouders!Registreer je nu 100% gratis en neem deel aan onze reisforum groepen. 
Stel hier al je vragen, deel je (on)zekerheden, spar met andere ouders en ontdek de mooiste en meest kindvriendelijke vakantiebestemmingen!
Ontdek onze app
Het product is toegevoegd
aan uw winkelmand