• 12
  • 91

Kamperen met kinderen

Jose85
Jose85 4 weken geleden

5 weken touren in de camper

Hoi allemaal,
Wij gaan komende zomer (voor de 1e keer) rondreizen met de camper in Europa. Het plan is om tot zo’n beetje Slovenië door te reizen en nadat we Slovenië gezien hebben weer langzaam terug te rijden naar Nederland.
Is dit te doen op de bonnefooi of moeten we echt campings gaan boeken?
We horen graag als iemand hier ervaring of tips heeft!

Fam. Prins

2 Vind ik leuks 4 Reacties
ELSKE
ELSKE 1 maand geleden

3.5 maand kamperen.

Tips gezocht!!

Wij gaan in mei met het gezin (kinderen van 4 en 7 jaar) 3.5 maand op pad met de caravan door Europa. Waar moeten we echt naar toe? Welke plaatsen moeten we niet overslaan? Tips voor leuke campings? Leuke activiteiten?

1 Vind ik leuks 1 Reacties
MaLama
MaLama 1 maand geleden

Met de vouwwagen naar Oostenrijk

Hi!
We willen graag naar Oostenrijk met de jongens (7 en 9 tegen dan) . Als je online opzoekt krijg je niet zo heel veel vb van rondreizen met kids door Oostenrijk. Iemand dit al wel gedaan? En eventueel tips 😊

1 Vind ik leuks 3 Reacties
Evert-Jan
Evert-Jan 7 maanden geleden

Ha allemaal,
Komend zomer hopen we, met onze zoon van bijna 2 jaar, met een camper op pad te gaan, richting Meer van Geneve/Chamonix. Welke bezienswaardigheden / activiteiten moeten we onderweg zeker gezien of gedaan hebben, ergens tussen Luxembourg en Genève? We rijden over deze 500 kilometer dan 2 dagen en zoeken nog wat tips voor route of activiteiten onderweg.. (foto= kortste route ter indicatie)

Alvast bedankt!

2 Vind ik leuks 1 Reacties
Mmarileen
Mmarileen 7 maanden geleden

6 weken Europa met baby

Voor wie twijfelt of (luxe)kamperen te doen is met een kleine baby... wij vinden van wel! Vorig jaar vertrokken wij toen onze zoon 7 weken oud was en zijn we voor 6 weken door Europa gereisd met een caravan, onze baby en Golden Retriever (burgerlijk, ik weet het!). We hebben enorm genoten van deze tijd met z'n viertjes (de hond is bij ons lid van het gezin) en we zouden deze ervaring voor geen goud willen missen. Zoonlief had met 5 maanden al 9 landen aangetikt en sliep overal heerlijk in z'n Deryan babybox. We lijken bijna ambassadeurs, maar zij hebben oprecht fijne producten als het om reizen met een kleine gaat. Nederland, België, Luxemburg, Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Frankrijk, Italië en direct erna nog een weekje Cyprus met zijn opa er bij: de zomer van 2022 was onvergetelijk!

4 Vind ik leuks 1 Reacties
marielle_ans
marielle_ans 8 maanden geleden

Pareltje in Zwitserland

Enkele jaren geleden reden we door Zwitserland om richting Italië te gaan. Onderweg zochten we een locatie om te slapen (dan overnachten we bij zo’n kneuterig hotel). Ik had een geweldig mooie plek gevonden, hemelsbreed dichtbij de snelweg…hemelsbreed, want het was nog een aardige klim (uit de richting) naar dit hotel. Achteraf gezien een hele mooie plek om echt het Zwitserland te ervaren zoals het is; prachtig! Maar ik en het vinden van een accommodatie onderweg is soms nog een uitdaging.
Hoe doen jullie dit? Van te voren boeken of adhoc? En hoe vinden jullie mooie plekken? (Welk app gebruiken jullie bijv?)
Dit jaar gaan we naar Frankrijk, benieuwd of we daar ook “puur Frankrijk” kunnen vinden!

2 Vind ik leuks 2 Reacties
Herdertjes
Herdertjes 10 maanden geleden

Hallo hallo,

In juni en juli gaan wij een reis van 8 weken maken met onze twee kinderen van 2 en 4 jaar, we reizen met een Volkswagen t5 bus van Nederland door Italië met de boot over naar Corfu en vandaar oversteken naar Albanië om zo onze weg weer naar boven naar Nederland te maken. Zijn er tips of mensen met dezelfde ervaring.


Mijn kinderen zijn dol op zelf zich voortbewegen met een fiets en houden niet zo van veel lopen! Gezien we weinig ruimte hebben twijfel ik of en hoe ik de fietsjes mee kan nemen!
Tips zijn welkom!

2 Vind ik leuks 2 Reacties
MaLama
MaLama 1 jaar geleden

Slovenië,kroatie

Wij gaan deze zomer met de vouwwagen door Slovenië en vooral Kroatië trekken. Onze kids zijn dan 6 en 8jaar. Eerst naar bohinj dan naar plitvice , trogir, zadar, Istrië en langs de vipava vallei terug naar huis. Tips in deze regio's (uitstapjes die we zeker niet mogen missen of juist wel kunnen laten links liggen, restaurants, amusementparks) zijn heel welkom.

1 Vind ik leuks 2 Reacties
WeDiscover
WeDiscover 1 jaar geleden

Let op: update nodig

❗️Beste leden van de groep kamperen met kinderen,
 
Vanwege een technisch probleem in de app konden er vandaag geen berichten en reacties in de groepen geplaatst worden. Dit probleem is nu gelukkig verholpen. Hiervoor dien je wel eerst de app te updaten. 
Excuses voor het ongemak!

WeDiscover team 

1 Vind ik leuks 0 Reacties
Ricardo
Ricardo 1 jaar geleden

Hallo iedereen,

Deze zomer willen we naar zuid-Noorwegen gaan voor 2 weken met de kids (leeftijd 5-10 jaar).
Iemand tips wat we zeker moeten gezien hebben?

1 Vind ik leuks 4 Reacties
Steffi
Steffi 1 jaar geleden

Kampeerlocaties met kleuter?

Hoi, wij zijn vorig jaar voor de eerste keer gaan kamperen met onze toen 2-jarige zoon. We plannen om deze zomer (augustus) opnieuw te gaan kamperen. Heeft iemand tips voor leuke, natuurrijke campingplaatsen waar onze kleuter veilig kan ravotten? Liefst max. 4-6u rijden van Limburg (België)

2 Vind ik leuks 1 Reacties
Jasper en Anita
Jasper en Anita 1 jaar geleden

Hoi allemaal,
Over 16 dagen begint onze reis; 6mnd met camper en 2 kleine kinderen door Europa.
We gaan richting Sicilië en dan naar Griekenland en rustig terug omhoog.
Meer hier die langer reizen en evt zelfs in die omgeving zijn?
We komen graag in contact :)

O en hier misschien tips van goede apps om wandelingen uit te zoeken in die gebieden?

2 Vind ik leuks 2 Reacties
Copyright © 2023 WeDiscover | Powered by WebSentiment
Inloggen om verder te gaan. Hiervoor dien je ingelogd te zijn. Nog geen account? Ga dan naar registreren.
Laat je inspireren in ons gratis reisforum voor ouders!Registreer je nu 100% gratis en neem deel aan onze reisforum groepen. 
Stel hier al je vragen, deel je (on)zekerheden, spar met andere ouders en ontdek de mooiste en meest kindvriendelijke vakantiebestemmingen!
Ontdek onze app
Het product is toegevoegd
aan uw winkelmand