GuestHouse hotel Kaatsheuvel het leukste hotel bij de Efteling

 

Op slechts 500 meter van de ingang van de Efteling ligt GuestHouse Hotel Kaatsheuvel, dé perfecte accommodatie voor een overnachting na een magische dag in het sprookjespark. Als je op zoek bent naar een sfeervol en kindvriendelijk hotel vlakbij de Efteling, dan is dit hotel ideaal voor een comfortabel verblijf met je gezin!

 

 

Aankomst en parkeren bij het hotel vlakbij de Efteling

Op de dag van aankomst hadden wij een bezoek aan de Efteling gepland met vrienden. Hoewel inchecken pas mogelijk was vanaf 15:00 uur, konden we vroeg aankomen om onze auto te parkeren bij dit hotel vlakbij de Efteling en onze bagage achter te laten. Superfijn!

 

Na een paar minuten lopen stonden we al bij de ingang van de Efteling. Het hotel ligt zo dichtbij dat je letterlijk de straat uitloopt en voor de ingang staat. Ondanks dat we nog niet waren ingecheckt, zorgde de gedachte dat we ons konden terugtrekken naar onze hotelkamer voor veel rust tijdens het parkbezoek. Dit was voor ons extra geruststellend, omdat het de eerste keer was dat we met onze kleine naar een pretpark gingen. Het idee dat we snel terug konden naar het hotel in Kaatsheuvel gaf ons een ontspannen gevoel.

 

kindvriendelijke hotelervaring bij guesthouse hotel kaatsheuvel 

Ons zoontje is tijdens ons bezoek 18 maanden oud. Wij waren bang dat hij misschien nog te jong zou zijn voor de Efteling maar dat is absoluut niet waar. De kleine kijkt de hele dag zijn ogen uit en heeft de dag van zijn leven. Moe, voldaan en helemaal versleten lopen we aan het einde van de dag terug naar het hotel bij de Efteling in de buurt. 

 

Het inchecken verliep snel en soepel en het personeel van de receptie dacht goed mee met bijvoorbeeld het opwarmen van het flesje. Tijdens het inchecken vermaakt onze kleine zich in de speelhoek en omdat hij deze zo leuk vindt blijft een van ons bij hem terwijl de andere de kamer vast klaarmaakt om hem naar bed te brengen. Dit kindvriendelijke hotel vlakbij de Efteling bood precies wat we nodig hadden. We hadden vooraf gevraagd naar een babybedje, en dat stond al opgemaakt en klaar in de kamer.

 

 

Gezinsvriendelijke kamers in het hotel vlakbij de Efteling 

Zelfs wanneer de kamer klaar is gemaakt voor kinderbedtijd krijgen wij hem met moeite uit de speelhoek. De speelhoek in dit hotel bij de Efteling in de buurt heeft alles wat je als gezin wenst: keukentjes, puzzels en speelgoed dat perfect is voor jonge kinderen. Onze Sem vindt het spelen echt te leuk. Helemaal hyper rent hij door de gang naar de kamer waar hij ook vrolijk verder speelt.

 

Onze kamer heeft stapelbedden en hij vindt het super grappig om door de trappetjes heen te klimmen. Wij vinden het echt heel grappig om te zien hoe zij zich hier overal weet te vermaken. De kamers zelf zijn vrij basic ingericht, maar dit vinden wij met een jong kind juist fijn. Wij zijn blij dat niet overal vaasjes of tierelantijntjes staan.

 

Ontspannen avond in het guesthouse hotel vlakbij de Efteling 

Nadat we Sem op bed hadden gelegd, konden we zelf naar de living in het hotel. Een van de voordelen van dit guesthouse hotel bij de Efteling is dat de kamers dichtbij genoeg zijn om de babyfoon nog verbinding te laten maken. De living was gezellig druk en duidelijk gericht op gezinnen met kinderen.

 

Voor de ouders is er in de living ook genoeg te doen. Er staat een uitgebreide bar, er liggen spelletjes en er zijn een pool- en air hockey tafel. In de living ruimte zijn meerdere hoekjes ingericht met banken waar je kan loungen. Terwijl onze Sem lekker ligt te tukken vermaken wij onszelf met een klein biertje aan de pooltafel en sluiten we de avond af met nog een paar bordspelletjes op een bank.

 

Tegen de tijd dat wij terugkeren naar de kamer is Sem zo diep vertrokken dat hij van ons niet meer wakker wordt. Helemaal moe maar voldaan slapen we alle 3 de nacht door en worden we de volgende ochtend weer uitgerust wakker.

 

Ontbijten in dit Kindvriendelijke hotel in Kaatsheuvel

Voor het ontbijt hebben wij het tijdvak van 08.15- 09.00 gereserveerd. Tot die tijd nemen we Sem weer mee naar zijn zo geliefde speelhoek. Dit hotel vlakbij de Efteling heeft niet alleen een gezellige speelhoek binnen, maar ook een daktuin met midgetgolf en een grote speeltuin. Helaas konden we door de regen hier geen gebruik van maken.

 

De leuke daktuin van Guesthouse hotel Kaatsheuvel

 

Op tijd gaan we naar de ontbijtzaal en nu pas zien we bij de ingang een ingerichte seizoenstafel. Deze tafel is ingericht in herfstkleuren met bewegende en zingende dieren. De tafel is weer zo een voorbeeld van hoe kindgericht dit hotel is. Werkelijk overal is wel iets te zien of te doen voor de kinderen. De gangen zijn ook een goed voorbeeld, hier ligt vloerbedekking die eruit ziet als een weg. Voor gezinnen is dit guesthouse hotel bij de Efteling echt geweldig.

 

Het ontbijtbuffet is super uitgebreid. Ze hebben een yoghurt buffet met vers fruit, en verderop nog een groot buffet met veel verschillende soorten vers brood (mijn croissant was zelfs nog warm!), een pannenkoekenmachine, verse eieren, bacon, worstjes, kaassoorten en vleeswaren. Eigenlijk kan je het niet bedenken of het ligt er. Er staan wel 15 kinderstoelen en ook voor onze kleine man zijn er voldoende gezonde keuzes.

 

Uitchecken bij GuestHouse Hotel Kaatsheuvel 

Na het ontbijt checken wij uit. Aan de incheckbalie staat een grote trap en via deze weg kan onze kleine meekijken over de balie. Zo leuk om te zien dat de kleine gasten hier zo welkom zijn, en dat overal aan ze gedacht word. Na het uitchecken lopen wij nog een rondje door Kaatsheuvel en rijden wij weer naar huis. We hadden de Loonse en Drunense duinen nog willen bezoeken, maar helaas hadden wij het weer niet helemaal mee.

 

Dit was onze ervaring bij het nummer 1 hotel bij de Efteling in de buurt! 

Ben je op zoek naar een comfortabel en kindvriendelijk hotel bij de Efteling? Dan is Guesthouse hotel Kaatsheuvel perfect voor jou. Het is echt het beste hotel bij de Efteling in de buurt voor gezinnen! 

 

Highlights Guesthouse Hotel Kaatsheuvel:

 

• Op loopafstand van de Efteling: op 500 meter ligt de Efteling.

• Kindvriendelijke voorzieningen: zoals een binnen speelhoek, daktuin, midgetgolf en speeltuin. 

• Gezinsvriendelijke kamers: ruim met stapelbedden en babybedjes op aanvraag. 

• Gezellige living voor ouders: met een bar en spelletjes om te ontspannen na een dag vol avontuur.

 

Over ons Een gratis reisforum voor
vakanties met kinderen

Het ouderschap inspireerde ons tot het ontwikkelen van een app: een gratis reisforum voor ouders om inspiratie op te doen en tips te delen over vakanties met kinderen! Chat, inspireer en lees verhalen van honderden andere ouders.

Bekijk het reisforum
Copyright © 2023 WeDiscover | Powered by WebSentiment
Inloggen om verder te gaan. Hiervoor dien je ingelogd te zijn. Nog geen account? Ga dan naar registreren.
Laat je inspireren in ons gratis reisforum voor ouders!Registreer je nu 100% gratis en neem deel aan onze reisforum groepen. 
Stel hier al je vragen, deel je (on)zekerheden, spar met andere ouders en ontdek de mooiste en meest kindvriendelijke vakantiebestemmingen!
Ontdek onze app
Het product is toegevoegd
aan uw winkelmand