Koe in de Kost - Weekendje weg met het gezin in Nederland

Een unieke vakantie in Nederland met het gezin op een bijzondere locatie in Nederland! Bij Koe in de kost slaap je in Grondulows en leef je op de boerderij van boer Frans en boerin Truus, een unieke en bijzondere ervaring voor het hele gezin!

 

Gelegen op een boerderij in het prachtige Overijssel, kun je hier letterlijk tussen de koeien slapen. Bij Koe in de kost verblijf je in een duurzame en comfortabele Grondulow, waar rust en ontspanning centraal staan. Het enige wat je niet zult vinden in deze accommodaties is een televisie, waardoor je volledig kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Bovendien krijg je tijdens je verblijf je ‘eigen’ koe toegewezen, zodat je het echte boerenleven kunt ervaren, hoe leuk!

 

Ons weekendje weg met het gezin bij Koe in de Kost

Wij hebben onlangs een weekend doorgebracht bij Boerderij Koe in de Kost en we hebben intens genoten van deze unieke ervaring!

 

Bij aankomst voelden we meteen de goede sfeer. De avondzon scheen nog warm en er waaide een zacht briesje. We waren direct onder de indruk van de prachtige Grondulow van binnen, die verrassend ruim, modern en smaakvol was ingericht. De accommodatie is schoon, gezellig en heeft een knusse open haard. 

 

Toen we de terrasdeuren openden, glipte ons zoontje gelijk langs ons heen. Tot onze verbazing stonden er drie schattige paardjes in onze tuin, waaronder een pasgeboren veulen van slechts enkele weken oud.. Wat geweldig was dit! De paardjes waren helemaal niet bang en kwamen voorzichtig naar ons toe om even te snuffelen. Wat een warm welkom! Een perfect begin van ons weekend. 

 

 

Op pad met de skelter tijdens ons weekendje weg

De volgende ochtend waren we al vroeg uit de veren. Met onze laarzen aan gingen we op verkenningstocht. We brachten een bezoek aan de koeien, de paardjes, de kippen en knuffelden met de lieve poesjes. Regelmatig maakten we ook gebruik van de skelters om het terrein te verkennen. We waren echt op avontuur!

 

 

Verse melk halen bij de koeien en een pannenkoekenfeest

Tegen het middaguur kregen we honger. We zijn met de melkkan die bij de grondulow hoort, verse melk gaan halen bij de koeien. Het was bijzonder en leuk om dit proces van dichtbij mee te maken. We konden zien hoe de melk werd gemaakt en kregen het uiteindelijk mee, een leuk maar ook leerzaam moment voor de kleine! 

 

 

Bij terugkomst in onze grundalow besloten we pannenkoeken te maken van de verse melk. Het was een waar smulfestijn! Ons zoontje was erg trots op zijn kan melk en genoot met volle teugen van de heerlijke pannenkoeken. Samen aten we op ons fijne terras, in het zonnetje met uitzicht over de weilanden. 

 

 

Uiteten tijdens ons weekendje weg met het gezin

Die avond besloten we uit eten te gaan bij restaurant Reimink en we kunnen het echt aanraden! Het eten was erg lekker, de bediening was vriendelijk en er was een grote, leuke speeltuin. De perfecte combinatie van lekker eten en plezier voor het hele gezin. We hebben genoten van een heerlijke avond uit.

 

Spelen in het hooi bij Koe in de kost

De laatste dag werden we weer wakker met een heerlijk zonnetje. Na het ontbijt gingen we op pad. Plotseling veranderde het weer van zon naar regen, we sprongen op de skelter en raceten naar de schuur, zodat we naar de overdekte speeltuin konden gaan. Gelukkig waren we net op tijd binnen, want kort daarna barstte er een flinke regenbui los.

 

De binnenspeeltuin was ontzettend leuk. Hoewel het wat kleiner is, was het een hele leuke ervaring. Ons zoontje kon heerlijk ravotten, van de glijbaan glijden en klimmen en klauteren tussen het hooi. Tussendoor namen we even de tijd om te knuffelen met de schattige konijntjes die er vlak bij stonden en om een glimp op te vangen van de koeien die op slechts drie meter afstand aan het grazen waren.

 

 

Dat was ons weekendje weg met het gezin bij Koe in de Kost

Wat een heerlijk weekend weg in Nederland hebben wij gehad. We kijken nu al uit naar een volgend bezoek! Een avontuurlijk weekend bij Koe in de Kost is niet alleen een verhaal over een overnachting; het is een herinnering die je meeneemt, een ervaring die je deelt, en een verhaal dat je blijft vertellen.

 

We kunnen niet wachten om terug te keren naar deze superleuke plek, om meer herinneringen te maken! Een echte aanrader voor een uniek weekendje weg met het gezin in Nederland. 

 

Ben jij klaar voor je eigen avontuur bij "Koe in de Kost"? Pak je laarzen, laat je televisie achter, en stap in een wereld waar elke hoek een nieuw verhaal vertelt, elke dag een avontuur is, en elke ervaring je dichter bij elkaar brengt!

 

Over ons Een gratis reisforum voor
vakanties met kinderen

Het ouderschap inspireerde ons tot het ontwikkelen van een app: een gratis reisforum voor ouders om inspiratie op te doen en tips te delen over vakanties met kinderen! Chat, inspireer en lees verhalen van honderden andere ouders.

Bekijk het reisforum
Copyright © 2023 WeDiscover | Powered by WebSentiment
Inloggen om verder te gaan. Hiervoor dien je ingelogd te zijn. Nog geen account? Ga dan naar registreren.
Laat je inspireren in ons gratis reisforum voor ouders!Registreer je nu 100% gratis en neem deel aan onze reisforum groepen. 
Stel hier al je vragen, deel je (on)zekerheden, spar met andere ouders en ontdek de mooiste en meest kindvriendelijke vakantiebestemmingen!
Ontdek onze app
Het product is toegevoegd
aan uw winkelmand