De leukste Glamping in België voor een weekendje weg met het gezin

Ben je op zoek naar een uniek en ontspannen weekend weg met kinderen in België? Ontdek Glamping Ark van Noe in België, een magische plek midden in de natuur waar rust en avontuur samenkomen. Deze glamping in België biedt luxe tenten zoals ruime vijfpersoonstenten aan het water en tenten tussen de hertjes en alpaca’s. Met een restaurant, grote buitenspeeltuin, kinderboerderij en diverse kajakmogelijkheden is er voor ieder wat wils. Ideaal voor een gezinsweekend weg of een vakantie met kinderen waar je even helemaal tot rust kunt komen en kunt genieten van quality time met je gezin. Lees verder om meer te weten te komen over onze ervaring bij deze bijzondere natuur camping in België.

 

Bekijk ook al onze favoriete accommodaties in België.

 

 

Ruime accommodaties op Glamping Ark van Noe

Naast dat de tenten heel mooi en luxe zijn, zijn de tenten van Ark van Noe heel ruim, waardoor je absoluut geen last hebt van drukte en van veel privacy geniet. Elke accommodatie heeft een eigen veranda. Er zijn zelfs tenten tussen de hertjes en alpaca’s, die soms letterlijk op je veranda komen. Deze dieren zijn heel tam en maken de ervaring extra bijzonder.

 

 

Faciliteiten en activiteiten tijdens je weekend weg in België

Op de glamping in België is er een restaurant met een grote buitenspeeltuin, perfect voor de kinderen. Daarnaast is er een kinderboerderij met geitjes waar de kleintjes kunnen knuffelen en spelen. Voor de avontuurlijke gezinnen zijn er verschillende kajaks beschikbaar. Je kunt een rondje door de glamping kajakken, richting een strandje met een strandtent, of zelfs naar het nabijgelegen pretpark Bobbejaanland kajakken, wat ook een aanrader is voor een uitje tijdens je verblijf.

 

 

Uitgebreid ontbijt bij deze glamping in België

Elke ochtend wordt er een super uitgebreid ontbijt bij je tent geleverd, met verse broodjes, verschillende soorten beleg, donuts en verse sappen. Dit maakt de ochtend echt een feestje en zorgt ervoor dat je de dag goed kunt beginnen.

 

 

Weekendje weg in België met het gezin

Glamping Ark van Noe is de ideale plek voor een weekendje weg in België. Het biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en avontuurlijke vakantie met kinderen. Of je nu op zoek bent naar rust, natuur of leuke activiteiten, deze glamping in België heeft het allemaal. Het is de perfecte bestemming voor een weekend weg met het gezin of een midweek weg met kinderen.

Eropuit met je gezin en geniet van een onvergetelijke tijd bij Glamping Ark van Noe, de perfecte natuur camping in België voor een vakantie met kinderen!

 

Benieuwd naar meer tips voor weekendjes weg in België? Bekijk dan al onze favoriete accommodaties in België.

Over ons Een gratis reisforum voor
vakanties met kinderen

Het ouderschap inspireerde ons tot het ontwikkelen van een app: een gratis reisforum voor ouders om inspiratie op te doen en tips te delen over vakanties met kinderen! Chat, inspireer en lees verhalen van honderden andere ouders.

Bekijk het reisforum
Copyright © 2023 WeDiscover | Powered by WebSentiment
Inloggen om verder te gaan. Hiervoor dien je ingelogd te zijn. Nog geen account? Ga dan naar registreren.
Laat je inspireren in ons gratis reisforum voor ouders!Registreer je nu 100% gratis en neem deel aan onze reisforum groepen. 
Stel hier al je vragen, deel je (on)zekerheden, spar met andere ouders en ontdek de mooiste en meest kindvriendelijke vakantiebestemmingen!
Ontdek onze app
Het product is toegevoegd
aan uw winkelmand