Wij delen 5x kindvriendelijke hotels in Mallorca met kinderen!

Mallorca, een mooi eiland in de Middellandse Zee, is een paradijs voor elke familievakantie. Maar waarom is Mallorca zo geweldig voor gezinnen en waarom is het de thuisbasis van enkele van de beste kindvriendelijke hotels in Mallorca? 

Ten eerste, Mallorca heeft een mix van prachtige stranden, helderblauwe wateren, indrukwekkende bergen en historische dorpjes. Zo is er voor ieder wat wils. Het is geen heel groot eiland, dus je kan heel goed met een huurauto lekker het eiland verkennen.

Daarnaast zijn de kindvriendelijke hotels in Mallorca echt top. Ze zijn niet alleen uitgerust met fantastische voorzieningen zoals kinderclubs, speeltuinen en kinderzwembaden, maar ze bieden ook gezinsvriendelijke activiteiten zoals piratenschip-avonturen, minigolf en kinderdisco's! Hieronder delen wij de vijf leukste en meest kindvriendelijke hotels in Mallorca voor je vakantie met kinderen. 


1. Hipotels Mediterraneo Club - kindvriendelijk hotel in Mallorca

Dit gezinsvriendelijke resort met buitenzwembad ligt op slechts 2 minuten lopen van het strand van Sa Coma. Het Hipotels Mediterraneo hotel biedt volledig uitgeruste appartementen, en een overvloed aan kinderactiviteiten om jonge gasten te vermaken. Of je kleintjes nu graag spetteren in het kinderzwembad, nieuwe vrienden maken in de kinderclub of deelnemen aan georganiseerde spelletjes, er is altijd iets spannends te doen. Dit hotel maakt van elke familievakantie op Mallorca een onvergetelijke ervaring vol plezier en avontuur!

Afgebeeld zie je het hipotels Mediterraneo Resort.
HipotelsHipotels


2. Iberostar Playa de Muro - kindvriendelijk hotel in Mallorca

Dit kindvriendelijke hotel in Mallorca is een absolute topper als het gaat om gezinsaccommodaties. Het Iberostar Playa de Muro hotel ligt direct aan een heerlijk strand, wat het ideaal maakt voor gezinnen die graag tijd aan zee doorbrengen. Met faciliteiten zoals kinderclubs, speeltuinen en kinderzwembaden, is er altijd iets te doen voor de kleintjes.

Afgebeeld zie je het Iberostar Plays de Muro hotel.
Iberostar


3. Zafiro Palace Alcudia - kindvriendelijk hotel in Mallorca

Als een luxueus kindvriendelijk hotel in Mallorca, biedt Zafiro Palace Alcudia ruime suites en een scala aan zwembaden, waaronder een met een supertof piratenschip-thema dat zeker in de smaak zal vallen bij de kinderen. Ze hebben ook een erg leuke kinderclub het personeel is ontzettend aardig.

Afgebeeld zie je het Zafiro Palace hotel.
ZafiroZafiro


4. Sol Katmandu Park & Resort - kindvriendelijk hotel in Mallorca

Op zoek naar heel iets anders, maar wel spectaculair? Het Sol Katmandu Park & Resort ligt in het pretpark Katmandu! Op slechts 5 minuten te voet van het strand van Magalluf. Dit kindvriendelijke hotel in Mallorca is perfect voor de families die houden van pretparken. 

Het resort biedt een levendig animatieprogramma vol plezier met de Boro & Friends Musical Buffet & Show speciaal voor kinderen. Bovendien krijgen gasten gratis toegang tot de vele attracties van het Katmandu-themapark, zoals een waterpark, een indoor speelavontuur en een spannende 4D-bioscoop.

Afgebeeld zie je het Sol Katmandu resort.
KatmanduKatmandu

5. Marins Playa - kindvriendelijk hotel in Mallorca

Marins Plays is het toonbeeld van een kindvriendelijk hotel in Mallorca. Met een reeks activiteiten speciaal ontworpen voor de kleintjes, zorgt dit hotel ervoor dat kinderen altijd iets leuks te doen hebben. Van spetteren in het kinderzwembad tot deelnemen aan georganiseerde spelletjes en activiteiten, Marins Playa maakt elke familievakantie in Mallorca een onvergetelijke ervaring vol plezier en avontuur!

Afgebeeld zie je het Marins Playa hotel.
Marins playaMarins playa

Dit waren onze 5 meest kindvriendelijke hotels in Mallorca! 

Mallorca is een perfecte bestemming voor gezinnen, en deze kindvriendelijke hotels in Mallorca zorgen voor een zorgeloze en onvergetelijke vakantie. Of je nu kiest voor de luxe van het Zafiro Palace Alcudia of de avontuurlijke sfeer van Sol Katmandu Park & Resort, we wensen je een fantastische tijd toe op dit prachtige eiland en geniet van de mooiste stranden in Mallorca!

> Bekijk andere kindvriendelijke hotels op Mallorca via Booking of kijk voor een complete vakantie via TUI. 
Over ons Een gratis reisforum voor
vakanties met kinderen

Het ouderschap inspireerde ons tot het ontwikkelen van een app: een gratis reisforum voor ouders om inspiratie op te doen en tips te delen over vakanties met kinderen! Chat, inspireer en lees verhalen van honderden andere ouders.

Bekijk het reisforum
Copyright © 2023 WeDiscover | Powered by WebSentiment
Inloggen om verder te gaan. Hiervoor dien je ingelogd te zijn. Nog geen account? Ga dan naar registreren.
Laat je inspireren in ons gratis reisforum voor ouders!Registreer je nu 100% gratis en neem deel aan onze reisforum groepen. 
Stel hier al je vragen, deel je (on)zekerheden, spar met andere ouders en ontdek de mooiste en meest kindvriendelijke vakantiebestemmingen!
Ontdek onze app
Het product is toegevoegd
aan uw winkelmand