Weekendje Ardennen met kinderen: bijzonder overnachten bij Nutchel Cosy Cabins

 

Begin september verbleven wij met ons gezin – onze twee zoontjes van drie jaar en zeven maanden – een weekendje in de Nutchel cabins in de Ardennen. We waren op zoek naar een plek waar we echt konden ontsnappen aan de dagelijkse drukte en tijd met elkaar konden doorbrengen in de natuur. Nutchel bleek de perfecte bestemming!

 

 

Bijzonder weekendje weg met kinderen bij Nutchel in de Ardennen

 

De Nutchel cabins liggen midden in het bos en bieden een unieke, bijzondere overnachting. Deze Tiny Houses in het bos zijn ontworpen om je weer in contact te brengen met de natuur, zonder in te leveren op comfort. Door de grote ramen kijk je uit op de bomen en het omliggende groen, waardoor je echt het gevoel hebt dat je je midden in de natuur bevindt.

 

Onze cabin was knus en sfeervol ingericht, met een gezellige openhaard die perfect was voor de koelere avonden. Buiten wachtte ons een hot tub, waarin we heerlijk konden ontspannen, ook terwijl de kinderen sliepen. Voor gezinnen die houden van luxe kamperen, biedt Nutchel de ideale glamping Ardennen ervaring, waar natuur en comfort samenkomen.

 

 

Kinderactiviteiten in de Ardennen: wandelen en spelen bij Nutchel

Wat ons verblijf bij Nutchel ook heel fijn maakte, waren de wandelmogelijkheden direct vanaf onze cabin. Er zijn verschillende prachtige wandelpaden die zelfs met een kinderwagen goed begaanbaar zijn. Dit betekent dat ons jongste zoontje van zeven maanden gemakkelijk mee kon en een draagzak niet perse nodig was. Het bos rondom de Tiny House Ardennen is ideaal voor avontuurlijke wandelingen, waarbij je als gezin kunt genieten van de frisse lucht en de rust.

 

• Wandelpaden die geschikt zijn voor kinderwagens.

• Een nabijgelegen speeltuin waar kinderen zich uren kunnen vermaken.

• Rustige en veilige buitenomgeving om te spelen en de natuur te ontdekken.

 

Op korte afstand van de cabins ligt ook een mooi park met een speeltuin, waar onze oudste zoon zich uren kon vermaken. Dit maakte ons verblijf extra leuk, omdat het voor kinderen een geweldige plek is om te spelen en de natuur te ontdekken. Deze combinatie van avontuurlijke wandelingen en kindvriendelijke faciliteiten zorgt ervoor dat een verblijf bij Nutchel ideaal is voor een vakantie met kinderen in de Belgische Ardennen.

 

 

De perfecte familievakantie bij Nutchel in de Ardennen

Een van de hoogtepunten van ons verblijf was hoe onze oudste zoon zich uren kon vermaken in de natuur. Hij bouwde hutten met takken, zocht naar dieren en kabouters, en had de tijd van zijn leven. De ruime buitenomgeving rond de cabins gaf hem alle vrijheid om te spelen en zijn fantasie de vrije loop te laten. Voor gezinnen die op zoek zijn naar een actief weekendje weg met het gezin, is Nutchel de perfecte plek om samen herinneringen te maken!

 

Naast de speeltuinen en wandelroutes rondom de cabins, biedt de omgeving van de Ardennen talloze mogelijkheden voor dagtrips en activiteiten:

 

• Avontuurlijke tochten door de bossen.

• Het ontdekken van watervallen in de omgeving.

• Gezinsactiviteiten zoals hutten bouwen en natuurwandelingen.

 

Wij vonden de balans tussen ontspanning en avontuur ideaal.

 

 

Vakantie Belgische Ardennen: voor elk seizoen

De Nutchel cabins zijn het hele jaar door een geweldige bestemming. Tijdens ons verblijf in september genoten we van zonnige dagen en koele avonden, maar vooral de herfst en winter bieden een extra sfeervolle ervaring. 

 

De Cosy Cabins zijn volledig uitgerust om elk seizoen aan te kunnen. Met de knusse inrichting, de warme openhaard en de hot tub buiten is Nutchel de ideale plek om te genieten van de koude wintermaanden, of juist de kleurrijke herfst.

 

Waarom Nutchel Cosy Cabins in de Ardennen?

• Ideaal voor gezinnen die tijd samen willen doorbrengen in de natuur.

• Comfortabele Tiny Houses met alle gemakken voor elk seizoen.

• Hot tub en openhaard voor een knusse ervaring, zelfs in de winter.

 

 

Een heerlijk weekendje Ardennen met kinderen bij Nutchel Cosy Cabins

Onze ervaring bij Nutchel cabins was er een die we niet snel zullen vergeten. Of je nu op zoek bent naar een weekendje weg in de Ardennen of een langere vakantie in de natuur, Nutchel biedt een perfecte combinatie van rust, comfort en avontuur. Voor gezinnen met kinderen is het een ideale plek om buiten te spelen, hutten te bouwen en samen van de natuur te genieten. De Tiny House in het bos ervaring bij Nutchel is uniek, met voorzieningen zoals een hot tub, grote ramen die de natuur binnenhalen en een knusse sfeer die ideaal is voor elk seizoen!

 

Meer informatie via: Nutchel Cosy Cabins

 

Over ons Een gratis reisforum voor
vakanties met kinderen

Het ouderschap inspireerde ons tot het ontwikkelen van een app: een gratis reisforum voor ouders om inspiratie op te doen en tips te delen over vakanties met kinderen! Chat, inspireer en lees verhalen van honderden andere ouders.

Bekijk het reisforum
Copyright © 2023 WeDiscover | Powered by WebSentiment
Inloggen om verder te gaan. Hiervoor dien je ingelogd te zijn. Nog geen account? Ga dan naar registreren.
Laat je inspireren in ons gratis reisforum voor ouders!Registreer je nu 100% gratis en neem deel aan onze reisforum groepen. 
Stel hier al je vragen, deel je (on)zekerheden, spar met andere ouders en ontdek de mooiste en meest kindvriendelijke vakantiebestemmingen!
Ontdek onze app
Het product is toegevoegd
aan uw winkelmand