Ontdek de top 5 mooiste vakantie bestemmingen in 2024

Wij hebben een lijst samengesteld van de top 5 mooiste vakantiebestemmingen in 2024 die je zeker moet overwegen voor je vakantie met kinderen. Deze mooiste bestemmingen hebben wij natuurlijk ook geselecteerd op basis van de kindvriendelijkheid.

Of je nu met het gezin op zoek bent naar witte zandstranden, indrukwekkende bergen, exotische culturen, adembenemende natuurlijke landschappen, of gewoon ontspanning en rust tijdens je familievakantie, deze bestemmingen hebben voor ieder wat wils. Lees verder voor een onvergetelijke familiereis door prachtige landschappen en fascinerende culturen. Ontdek hier, in onze top 5 mooiste vakantiebestemmingen 2024 waar jouw volgende avontuur naartoe gaat! 

Goed om te weten: Twijfel je nog over bepaalde landen, heb je vragen of zou je de ervaringen van andere ouders willen lezen? Kijk dan in ons gratis reisforum. Hier kan je sparren met andere ouders en volop inspiratie op doen. 

Mooiste vakantiebestemmingen in 2024 1: Zweden

Op 1 in de top 5 mooiste vakantiebestemmingen staat wat ons betreft Zweden. Zuivere luchten, mooie landschappen, mooie kindvriendelijke campings en vooral veel rust!  Eén van de mooiste regio's van Zweden is Dalarna. Een gebied met meren, bossen, bergen, en watervallen. Met daartussen de karakteristieke rode huizen en grazende elanden.

En wist je dat je in Zweden op veel plekken je tentje op mag zetten? Het allemansrätten is in de wet verankerd en staat in beschreven dat iedereen, Zweed of toerist moet kunnen genieten van de natuur. Voor de echte avonturiers onder ons supertof om zo al wandelend met de rugzak zweden te verkennen, hoe gaaf is het om dit met je kinderen te doen. Of om juist een avontuurlijke rondreis door Zweden te maken! Een ervaring om nooit te vergeten. Een super toffe bestemming voor je vakantie met kinderen.

Zweden krijgt voor ons met recht de titel een van de mooiste vakantielanden 2024!

Mooiste-vakantie-bestemmingen-voor-een-kindvriendelijke-vakantie-zweden

 

Mooiste vakantiebestemmingen in 2024 2: Madeira

Op 2 in de top 5 mooiste vakantiebestemmingen van 2024 kiezen wij voor Madeira, ook wel bekend als het bloemeneiland. Een prachtig Eiland in de Atlantische Oceaan dat helemaal niet lijkt op het vasteland van Portugal. Madeira is ronduit tropisch te noemen en niet voor niets wordt het eiland ook wel ‘het Hawaii van Europa’ genoemd. Het klimaat op Madeira is subtropisch, wat betekent dat het er het hele jaar door zacht en mild is.

Madeira is met zon, zee en strand en een ontzettend kindvriendelijke bevolking een heerlijke bestemming om samen met je gezin voor te kiezen.

Kindvriendelijke-vakantiebestemming-madeira-met-kinderen

 

Mooiste vakantiebestemmingen in 2024 3: Sardinië

Op 3 in de top 5 mooiste vakantiebestemmingen van 2024 kiezen wij voor Sardinië. Want wij zijn verliefd op Sardinië! Wel kiezen wij voor het voor- of najaar, dus in de mei of herfstvakantie. De temperaturen zijn dan lekker aangenaam met een graad of 22. Je zult hier zeker in deze periode geen massatoerisme vinden.

Dus hou je van rust en ruimte, dan is dit zeker een aanrader. Lekker eten, lieve lokale bevolking, mooie natuur, en prachtige stranden met een langzaam aflopende zee. Alle ingrediënten voor een heerlijk zorgeloos en relaxte vakantie met kinderen. Lees meer tips voor mooie plekjes in Italië

Mooiste-vakantie-bestemmingen-voor-een-kindvriendelijke-vakantie-sardinie

 

Mooiste vakantiebestemmingen in 2024 4: Noorwegen

Op 4 in de top 5 mooiste vakantiebestemmingen in 2024 kiezen wij voor Noorwegen. Weg van alle drukte? Ga naar Noorwegen en geniet van prachtige natuur. Het is het land van de fjorden, watervallen en schattige havendorpjes. Ontdek de mooiste plekken in Noorwegen. Vooral als je dol bent op het buitenleven en activiteiten in de buitenlucht, is deze bestemming perfect. Achter elke bocht weer een ander landschap. 

Ga je op vakantie met jonge kinderen? De voorzieningen zijn hier overal goed en gericht op gezinnen met kleintjes waardoor je je heel erg welkom voelt.

Mooiste-vakantie-bestemmingen-voor-een-kindvriendelijke-vakantie-noorwegen

 

Mooiste vakantiebestemmingen in 2024 5: Curaçao

Op 5 in de top 5 mooiste vakantiebestemmingen van 2024 staat Curaçao. Wat een heerlijk eiland. Met altijd mooi weer, supervriendelijke bevolking, lekker eten en prachtige bounty stranden is het perfect voor een heerlijke gezinsvakantie! Met een vlucht van 10 uur is het wel wat langer vliegen dan de andere bestemmingen. Laat je hierdoor niet weerhouden want je gaat een heerlijke tijd tegemoet! Met de tips uit onze blog vliegen met kleine kinderen is het zeker goed te doen.

Mooiste-vakantie-bestemmingen-voor-een-kindvriendelijke-vakantie-curacoa

Dat was onze top 5 mooiste vakantie bestemmingen in 2024

Hopelijk heeft deze blog je geholpen om inspiratie op te doen voor je volgende vakantiebestemming. Heb jij zelf nog tips over mooie vakantiebestemmingen voor gezinsreizen? Stuur ons dan een berichtje!

Op zoek naar goedkope vliegtickets?

Voor goedkope vliegtickets zoek je het beste via de Vergelijkingssite Skyscanner. Hier kan je super gemakkelijk vluchten met elkaar vergelijken en kijken wat het meest voordelig is. Zo boek je zeker de goedkoopste vlucht.

Wij delen ook handige tips voor een ontspannen reis met kinderen, zo genieten jullie elk moment van de jullie vakantie met kinderen.
Over ons Een gratis reisforum voor
vakanties met kinderen

Het ouderschap inspireerde ons tot het ontwikkelen van een app: een gratis reisforum voor ouders om inspiratie op te doen en tips te delen over vakanties met kinderen! Chat, inspireer en lees verhalen van honderden andere ouders.

Bekijk het reisforum
Copyright © 2023 WeDiscover | Powered by WebSentiment
Inloggen om verder te gaan. Hiervoor dien je ingelogd te zijn. Nog geen account? Ga dan naar registreren.
Laat je inspireren in ons gratis reisforum voor ouders!Registreer je nu 100% gratis en neem deel aan onze reisforum groepen. 
Stel hier al je vragen, deel je (on)zekerheden, spar met andere ouders en ontdek de mooiste en meest kindvriendelijke vakantiebestemmingen!
Ontdek onze app
Het product is toegevoegd
aan uw winkelmand