Wij delen de ultieme lijst met onmisbare reisaccessoires voor een vakantie met kinderen.

Op zoek naar handige en leuke reisaccessoires voor een vakantie met kinderen? In deze blog delen we de onmisbare reisaccessoires die vakanties met kinderen een stuk gemakkelijker en comfortabeler maken.

Of je nu gaat vliegen, met de auto gaat of met de trein, deze reisaccessoires zijn een must-have voor elke ouder voor je vakantie met kinderen. Ontdek ook onze webshop voor de leukste reisaccessoires, met onze zorgvuldig samengestelde collectie, gebaseerd op de ervaringen van ouders zoals jij!

Bekijk hier de top 15 reisaccessoires voor kinderen in onze webshop. 

1. Organiseer je bagage - de must have reisaccessoire voor een vakantie met kinderen

Jullie reis zal zoveel gemakkelijker lopen als je de bagage die jullie bij hebben goed georganiseerd hebben in Packing Cubes. Deze koop je in sets waarin verschillende afmetingen zitten. Bij ons heeft ieder zijn eigen Cubes zodat alles overzichtelijk blijft en ieder zijn eigen spullen bij de hand heeft. De packing cubes staan voor ons op stipt nummer 1 in de lijst onmisbare reisaccessoires voor een vakantie met kinderen.

Ook kan een opvouwbare reis-kledingkast erg handig zijn. Deze tas is een slimme en compacte oplossing om je kleding, schoenen en accessoires georganiseerd en netjes te houden, waar je ook heen gaat. Het beste van alles is dat wanneer het ingepakt is, je het alleen maar hoeft uit te vouwen zodra je op je bestemming aankomt! Wil je meer tips over het inpakken? Lees dan ook onze inpaktips.

2. De perfecte oplossing voor een kinderstoel op reis

Het is altijd fijn als de kids lekker op hun eigen stoel kunnen zitten als jullie zitten te eten. Helaas is er niet altijd een kinderstoel aanwezig. Met het Minimonkey minichair kinderzitje heb je een mooie oplossing bij de hand. Hier maak je snel en gemakkelijk van elke stoel een kinderstoel voor kinderen tussen de 6 en 36 maanden.

De Minimonkey Minichair is compact en lichtgewicht, waardoor het ideaal is om mee te nemen op reis. Met dit handige accessoire heb je altijd een kinderstoel bij de hand, waar je ook naartoe gaat. Dit product is dus echt een onmisbaar reisaccessoire wanneer je met kleine kinderen reist. 

3. Maak comfortabel vliegen met kinderen mogelijk met de multifunctionele Bedbox

Als je van plan bent om te vliegen met je kinderen, dan is de Bedbox een onmisbare reisaccessoire voor een vakantie met kinderen. De Bedbox is niet alleen een koffer waar je spullen in kunt meenemen, maar je kunt er ook een comfortabel bedje van maken voor je kinderen tijdens de vlucht. Met de Bedbox kunnen je kinderen zelfs op de koffer zitten terwijl jij hem vooruit trekt.

In het vliegtuig maak je van de Bedbox snel en gemakkelijk een luxe stoel of bed. En als dat nog niet genoeg is, kan er ook nog eens twintig kilo aan spullen in de koffer, maar houd er wel rekening mee dat de toegestane hoeveelheid handbagage kan variëren per luchtvaartmaatschappij. Maak het vliegen met je kinderen comfortabel en gemakkelijk met de Bedbox!

4. Een compacte opblaaspoef - onmisbaar reisaccessoire voor kinderen  

Wil je je kindje comfortabel laten liggen tijdens een vlucht? Dan is een opblaasbare poef een handige optie. Een voorbeeld hiervan is de opblaaspoef van Wick Airs. Dit reisaccessoire is betaalbaar, klein, compact en gemakkelijk mee te nemen. Bovendien is het makkelijk op te blazen en past het precies tussen de stoelen in het vliegtuig. Zo creëer je een comfortabel bedje voor je kindje tijdens de vlucht. Het is dan ook een onmisbaar item wanneer je gaat vliegen met jonge kinderen.

5. Voor de veiligheid op reis

Je moet er niet aan denken, en zal ook niet gebeuren, je kindje uit het oog verliezen. Maar toch is het heel fijn en voelt het superveilig als je kindje altijd een Gps-tracker draagt. De Weenect Gps-tracker for Kids is heel veelzijdig en ziet er ook nog heel kindvriendelijk uit. Door je kindje deze tracker te laten dragen, voel je je zekerder en kun je altijd zien waar je kindje zich bevindt. Het is dan ook een onmisbaar item voor een vakantie met kinderen.

6. Bespaar geld op je vakantie met kinderen

Een paar jaar geleden waren wij met familie in Italië. We hebben daar met twee gezinnen twee auto’s gehuurd voor een mooie prijs. Maar... daar kwamen twee autozitjes bij voor de kids van onze reisgenoten. Dat kostte maar liefst € 20,00 per dag extra! Hetzelfde bedrag wat we voor een van de auto's betaalden. Dit is echt zo zonde en echt niet nodig.

Nu is er de Bubblebum booster. Een draagbaar en opblaasbaar autozitje. Het is een onmisbare reisaccessoire voor een vakantie met kinderen en bespaart je geld. Het werkt heel gemakkelijk: het zitje past in je koffer of tas, even snel opblazen en hup de huurauto, taxi of het vliegtuig in. Na het gebruik laat je hem leeglopen en kun je hem weer in je handtas doen.
 

7. Een onmisbaar reisaccessoire voor de kinderen - een koptelefoon

Tijdens een lange vlucht of autorit is de iPad of een telefoon al snel onmisbaar voor kinderen. En al die leuke filmpjes maken geluid...die niet altijd even relaxed zijn voor andere passagiers. Daarom is een koptelefoon de oplossing. De kinderen kunnen blijven genieten van hun favoriete programma's en de andere passagiers hebben geen last van het geluid. Bovendien heb je dan ook het voordeel van geluiddemping tijdens een vlucht. Een koptelefoon is dus echt een onmisbare reisaccessoire voor een vakantie met kinderen.


Met deze 7 onmisbare reisaccessoires voor een vakantie met kinderen maak je de reis comfortabel en stressvrij!

Al met al zijn er vele handige reisaccessoires die je vakantie met kinderen een stuk relaxter kunnen maken. Van een opblaasbare poef voor in het vliegtuig tot een draagbaar autozitje en een multifunctionele bedbox, het zijn allemaal onmisbare reisaccessoires voor vakanties met kinderen. Door goed voorbereid op reis te gaan en de juiste spullen mee te nemen, kun je als ouder meer ontspannen en genieten van een welverdiende vakantie met het hele gezin. Vergeet dus niet om deze handige accessoires op je inpaklijst te zetten en zo te zorgen voor een zorgeloze vakantie met de kinderen!

Bekijk hier ook de top 15 reisaccessoires voor kinderen in onze webshop. 
Over ons Een gratis reisforum voor
vakanties met kinderen

Het ouderschap inspireerde ons tot het ontwikkelen van een app: een gratis reisforum voor ouders om inspiratie op te doen en tips te delen over vakanties met kinderen! Chat, inspireer en lees verhalen van honderden andere ouders.

Bekijk het reisforum
Copyright © 2023 WeDiscover | Powered by WebSentiment
Inloggen om verder te gaan. Hiervoor dien je ingelogd te zijn. Nog geen account? Ga dan naar registreren.
Laat je inspireren in ons gratis reisforum voor ouders!Registreer je nu 100% gratis en neem deel aan onze reisforum groepen. 
Stel hier al je vragen, deel je (on)zekerheden, spar met andere ouders en ontdek de mooiste en meest kindvriendelijke vakantiebestemmingen!
Ontdek onze app
Het product is toegevoegd
aan uw winkelmand