Ontdek de leukste waterparken in Zakynthos

Zakynthos met kinderen, een van de parels van de Ionische Zee, staat bekend om zijn mooie stranden, kristalheldere wateren en een adembenemend landschap. Maar naast de schoonheid van dit Griekse eiland biedt Zakynthos ook een scala aan spannende waterparken, wat Zakynthos met kinderen perfect maakt voor familievakantie! 

Of je nu op zoek bent naar opwindende glijbanen of gewoon wilt ontspannen op een "lazy river'', qua waterparken in Zakynthos is voor het hele gezin wat wils. In deze blog delen we de leukste waterparken van Zakynthos voor het hele gezin.


De 4 leukste waterparken in Zakynthos:


1. Water Village Zakynthos

Een vakantie in Zakynthos met kinderen is niet compleet zonder een stop bij Water Village Zakynthos, het grootste waterpark van Zakynthos. Gelegen in het zuidelijke deel van Zakynthos, in het dorp Sarakinado, biedt dit park een overvloed aan glijbanen en attracties voor zowel jong en oud. Met meer dan 30.000 vierkante meter aan waterpret is het Water Village Zakynthos een populaire bestemming voor gezinnen en avonturiers.

Voor de kleintjes is er het speciale kindergedeelte met ondiepe zwembaden en glijbanen, zodat ze ook kunnen genieten van de waterpret.

Naast de wilde glijbanen biedt Water Village Zakynthos ook een ontspannen omgeving met ligstoelen en schaduwrijke plekken. Er zijn verschillende eetgelegenheden waar je kunt genieten van Griekse gerechten en verfrissende drankjes. Het park is meestal geopend van juni tot september, en het is de perfecte plek om af te koelen en plezier te hebben tijdens de warme zomermaanden in Zakynthos.

2. Tsilivi Waterpark
Tsilivi Waterpark, gelegen in de buurt van het gelijknamige strand, is een geweldige plek om te bezoeken tijdens je vakantie in Zakynthos met kinderen. Dit park biedt een verscheidenheid aan glijbanen en zwembaden voor zowel kinderen als volwassenen, waardoor het een ideale bestemming is voor iedereen die op zoek is naar plezier en verfrissing.

Een van de opvallende kenmerken van Tsilivi Waterpark is de "Multislide", een glijbaan waar je naast elkaar kunt racen met je vrienden en familie. Er is ook een golfslagbad waar je de golven kunt trotseren of gewoon kunt ontspannen op een luchtbed. Voor de kleintjes is er een apart kindergedeelte met ondiepe zwembaden en interactieve waterspellen.

Tsilivi Waterpark heeft ook een snackbar waar je kunt genieten van lekkernijen, van hamburgers en pizza tot traditionele Griekse gerechten. Het park is meestal geopend van mei tot oktober en is een erg leuk om een dag door te brengen met de kinderen terwijl je geniet van de warme zon van Zakynthos.

3. Zante Water Village
Zante Water Village, gelegen in het hart van het eiland, is een ander opmerkelijk waterpark in Zakynthos. Dit park heeft verschillende glijbanen en zwembaden, omgeven door weelderige groene tuinen en exotische thema's. Het is de perfecte plek om te ontsnappen aan de zomerse hitte en te genieten van verfrissende avonturen.

Een van de topattracties van Zante Water Village is de "Black Hole", een donkere glijbaan waar je doorheen suist voordat je in een donker zwembad belandt. Als je op zoek bent naar wat meer actie, kun je de "Boomerang" proberen, een glijbaan die je heen en weer slingert voordat je uiteindelijk in het water terechtkomt. Voor degenen die liever ontspannen of met kleine kinderen naar Zakynthos, is er een rustige lazy river waar je kunt drijven en genieten van de omgeving.

Het park heeft ook een aantal eetgelegenheden waar je kunt genieten van snacks, ijs en verfrissende drankjes. Er zijn voldoende ligstoelen en schaduwrijke plekken om te ontspannen tussen de avonturen door. Zante Water Village is meestal geopend van juni tot september.

4. Fantasy Mini Golf & Waterpark
Fantasy Mini Golf & Waterpark is een unieke bestemming op Zakynthos, omdat het minigolf en waterpret combineert. Dit park is ideaal voor gezinnen en heeft met verschillende attracties voor zowel kinderen als volwassenen. 

Een van de hoogtepunten van Fantasy Mini Golf & Waterpark is de minigolfbaan met 18 holes. Het is een leuke en uitdagende activiteit voor bezoekers van alle leeftijden. Na een rondje minigolf kun je afkoelen in het waterparkgedeelte, dat glijbanen en zwembaden biedt, evenals een lazy river.

Het park heeft een snackbar waar je kunt genieten van een verscheidenheid aan snacks en drankjes. Fantasy Mini Golf & Waterpark is meestal geopend van mei tot oktober en biedt een geweldige combinatie van plezier en ontspanning voor het hele gezin in Zakynthos. 

Benieuwd naar meer leuke activiteiten en bezienswaardigheden in Zakynthos? Lees dan ook onze blog Zakynthos met kinderen
Over ons Een gratis reisforum voor
vakanties met kinderen

Het ouderschap inspireerde ons tot het ontwikkelen van een app: een gratis reisforum voor ouders om inspiratie op te doen en tips te delen over vakanties met kinderen! Chat, inspireer en lees verhalen van honderden andere ouders.

Bekijk het reisforum
Copyright © 2023 WeDiscover | Powered by WebSentiment
Inloggen om verder te gaan. Hiervoor dien je ingelogd te zijn. Nog geen account? Ga dan naar registreren.
Laat je inspireren in ons gratis reisforum voor ouders!Registreer je nu 100% gratis en neem deel aan onze reisforum groepen. 
Stel hier al je vragen, deel je (on)zekerheden, spar met andere ouders en ontdek de mooiste en meest kindvriendelijke vakantiebestemmingen!
Ontdek onze app
Het product is toegevoegd
aan uw winkelmand