Kindvriendelijke campings in Denemarken

Denemarken. Het kindvriendelijkste vakantieland waar de mogelijkheden voor de perfecte campingvakantie eindeloos zijn! Of je nu op zoek bent naar een kleine camping, een kindvriendelijke camping met activiteiten voor de kleintjes, of een camping met een prachtig zwembad en uitzicht op de zee, Denemarken heeft het allemaal te bieden. We hebben de  allerleukste, kindvriendelijke campings in Denemarken voor je op een rijtje gezet!

Zo kan jij je zoektocht naar de mooiste camping in Kopenhagen, dichtbij Legoland of ergens anders in dit prachtige land beginnen. Je hoeft niet per se een eigen tent, camper of caravan te hebben om in Denemarken te gaan kamperen. Naast staanplaatsen bieden veel campings ook verschillende soorten huuraccommodaties aan, variërend van luxe stacaravans tot eenvoudige trekkershutten. Lees snel verder om meer te ontdekken over de meest kindvriendelijke campings in Denemarken.

> Bekijk complete vakanties naar Denemarken via TUI.

Kindvriendelijke camping vlakbij Legoland

Camping Bryrup & Resort 
Een kindvriendelijk camping in Denemarken midden in de natuur én midden in het groene hart van Jutland in het Deense hoogland. Het gelijknamige plaatsje Bryrup ligt in het populaire merengebied en niet ver van parken als Legoland en Safaripark Givskud Zoo. Het is een kleine camping met een speeltuin en een verwarmd buitenzwembad. Je kunt een van de kampeerhutten huren die variëren van eenvoudig tot luxe. 

In de omgeving van deze camping kan je met het gezin gaan fietsen op een van de mooie fietsroutes, wandelen of relaxen aan het meer.

Afgebeeld zie je de Camping Bryrup & Resort in Denemarken.
Kindvriendelijke-campings-in-Denemarken-1-Camping-Bryrup-Resort
Kindvriendelijke-campings-in-Denemarken-1-Camping-Bryrup-Resort


Camping in Denemarken met zandstrand

Horsens City Camping 
Op deze leuke, kindvriendelijke camping in Denemarken kun je genieten van een heerlijke vakantie op een charmante familiecamping in het hart van Denemarken. De camping is gunstig gelegen aan de oevers van de Horsens Fjord aan de oostkust van Jutland, te midden van weelderige natuur, wat zorgt voor een sfeer van rust en ruimte. 

Wat deze camping echt bijzonder maakt, is de manier waarop deze is opgedeeld in drie verschillende gebieden. Je hebt de keuze om een plek te kiezen met een prachtig uitzicht op de Horsens Fjord, waar je kunt genieten van het kalme kabbelende water. Voor degenen die liever in het rustig gedeelte verblijven, is er een apart deel beschikbaar. Voor gezinnen met kinderen zijn er leuke plekken in de buurt van de speelvoorzieningen, zodat de kleintjes zich naar hartenlust kunnen vermaken. En het allermooiste: Op 50 meter van de camping ligt een zandstrand met langzaam aflopend water, precies goed voor jullie kampeervakantie in Denemarken!

Afgebeeld zie je de Horsens City Camping in Denemarken.

Kindvriendelijke-campings-in-Denemarken-2-Horsens-City-Camping
Kindvriendelijke-campings-in-Denemarken-2-Horsens-City-Camping


Familiecamping in Denemarken met zwembad

Houstrup Camping
Houstrup Camping is een kindvriendelijke familiecamping met zwembad in het Deense Nørre Nebel. Er zijn op deze camping in Denemarken kampeerplekken en ook zijn er trekkershutten te huur, zodat er voor iedereen een geschikte ruimte te vinden is. 

Deze camping met zwembad ligt op wandelafstand van het strand. De camping is zeer kindvriendelijk. Zo is er een grote speeltuin met trampolines, een springkasteel, tennisbanen, minigolf en een petanquebaan. Kortom, een hele leuke camping voor jullie kampeervakantie in Denemarken.

Afgebeeld zie je de Horsens City Camping in Denemarken.
Kindvriendelijke-campings-in-Denemarken-3-Houstrup-Camping
Kindvriendelijke-campings-in-Denemarken-3-Houstrup-Camping

Kindvriendelijke camping in Denemarken aan zee

First Camp Bøsøre Strand - Fyn
Echt een van de leukste, kindvriendelijke campings in Denemarken! Deze parkachtig aangelegde familiecamping in Denemarken ligt rond een oude herenboerderij. Het terrein is ruim opgezet met hagen en soms bomen rond de staanplaatsen. Er zijn verschillende speeltuinen waaronder een grote waterspeeltuin. Het binnenzwembad heeft twee baden en een bubbel- en peuterbad. Een paradijs voor gezinnen!

Niet alleen kinderen, maar ook hun ouders, zullen volop genieten van het waterplezier bij First Camp Bøsøre Strand in Fyn. Deze camping in Denemarken ligt direct aan de kust, wat betekent dat zonnebaden en pootjebaden in de zee dagelijkse bezigheden zijn. In de zomer kunnen de kleintjes zich uitleven bij een waterspeelplaats met vier glijbanen, fonteinen en waterstralen. Daarnaast is er een overdekt zwembad met enkele glijbanen. Na al dat waterplezier toe aan wat ontspanning? Geniet dan van de sauna met een adembenemend uitzicht op de Grote Belt.

Afgebeeld zie je First Camp Bøsøre Strand in Denemarken.
Kindvriendelijke-campings-in-Denemarken-4-First-Camp-Bøsøre-Strand
Kindvriendelijke-campings-in-Denemarken-4-First-Camp-Bøsøre-Strand

De mooiste camping van Denemarken

Camping Møns Klint 
De mooiste camping van Denemarken, gelegen op het Deense eiland Møn is een camping die geschikt is voor gezinnen met kinderen in alle leeftijden. Perfect voor natuurliefhebbers, fietsers, wandelaars en vissers. Iedereen kan zich goed vermaken op en rondom deze camping. Er is echt van alles te doen! 

De staanplaatsen op deze grote camping liggen verspreid over glooiende hellingen met bomen, struiken en vijvers ertussen. Er zijn ontzettend leuke huuraccommodaties, zoals een ‘Forest Cabin’ of één van de unieke vakantiewoningen. Heel tof ook is ‘Geddesø house’ pal aan het Geddesø-meer op 200 meter afstand van de camping, compleet met eigen roeiboot om te vissen op het meer. 

Wat heel gaaf is: dit is een van de donkerste plekken van Denemarken, dus de sterrenhemel is werkelijk magisch! Deze kindvriendelijke camping is genomineerd voor de titel camping van het jaar. 

Afgebeeld zie je de Camping Møns Klint in Denemarken.
Kindvriendelijke-campings-in-Denemarken-5-Camping-Møns-Klint
Kindvriendelijke-campings-in-Denemarken-5-Camping-Møns-Klint1

Kindvriendelijke camping in Kopenhagen, Denemarken

Copenhage Camping
Deze kindvriendelijke camping ligt perfect op slechts enkele kilometers van het centrum van Copenhagen en aan het strand! Je kunt er leuke houten huisjes huren die variëren in grootte en luxe. 

Er is van alles te doen op deze camping in Kopenhagen: speeltuinen, midgetgolf, en een zwembad. Verder is er alle ruimte om lekker sportief bezig te zijn en buiten te spelen. De ligging is echt ideaal te noemen als je van een mix houdt van stad, natuur, cultuur, strand. Echt en absoluut een aanrader, deze Camping in Kopenhagen!

Afgebeeld zie je de Copenhage Camping in Denemarken.
Kindvriendelijke-campings-in-Denemarken-6-Copenhage-Camping
Kindvriendelijke-campings-in-Denemarken-6-Copenhage-Camping

Dat waren de meest kindvriendelijke campings in Denemarken

Denemarken blijft een topbestemming voor de kindvriendelijke campingvakantie. Of je nu de bruisende energie van Kopenhagen wilt ervaren of de rustige natuurlijke schoonheid van Møns Klint wilt verkennen, er is een camping in Denemarken die past bij jouw wensen. Deze 6 campings geven een overzicht van wat dit veelzijdige land te bieden heeft voor kampeerliefhebbers. Of je nu met je eigen tent komt of kiest voor een comfortabele huuraccommodatie, je bent verzekerd van een onvergetelijke ervaring. 

Dus waar wacht je nog op? Pak je kampeerspullen en bereid je voor op het avontuur in het kindvriendelijke en schilderachtige Denemarken! Buiten deze lijst van leukste kindvriendelijke Campings in Denemarken zijn er nog vele andere leuke campings in Denemarken. Wij zijn helemaal fan van Denemarken met kinderen!


Meer over kindvriendelijke campings in Denemarken?

Lees in ons vakantieforum voor ouders met kinderen de ervaringen van andere ouders die in Denemarken zijn geweest. Neem gratis deel in de groepen en stel je vragen! Download nu ook onze gratis app voor optimaal gebruik.

Over ons Een gratis reisforum voor
vakanties met kinderen

Het ouderschap inspireerde ons tot het ontwikkelen van een app: een gratis reisforum voor ouders om inspiratie op te doen en tips te delen over vakanties met kinderen! Chat, inspireer en lees verhalen van honderden andere ouders.

Bekijk het reisforum
Copyright © 2023 WeDiscover | Powered by WebSentiment
Inloggen om verder te gaan. Hiervoor dien je ingelogd te zijn. Nog geen account? Ga dan naar registreren.
Laat je inspireren in ons gratis reisforum voor ouders!Registreer je nu 100% gratis en neem deel aan onze reisforum groepen. 
Stel hier al je vragen, deel je (on)zekerheden, spar met andere ouders en ontdek de mooiste en meest kindvriendelijke vakantiebestemmingen!
Ontdek onze app
Het product is toegevoegd
aan uw winkelmand