De leukste campings met aquapark voor een vakantie met kinderen!

Ben je op zoek naar de perfecte camping met aquapark voor een onvergetelijke vakantie met kinderen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Na uitgebreid onderzoek hebben we een lijst samengesteld van de meest fantastische campings met uitgebreide zwembaden en glijbanen.

Elke camping op onze lijst beschikt over een geweldig aquapark waar kinderen kunnen genieten van zwembaden, spannende glijbanen, lazy rivers, speciale waterspeelzones voor de allerkleinsten en ontspannende bubbelbaden. Ontdek hier de top 8 campings met aquapark voor jouw volgende vakantie met kinderen!

Campings met aquapark in Italië

 
Camping Pra'delle Torri - Italië

Gelegen in Caorle, nabij Venetië, is Camping Pra'delle Torri dé ideale camping met aquapark. Met een indrukwekkend aanbod van zwembaden en glijbanen en een eigen strand is het de ultieme camping met zwembad en glijbanen. Daarnaast zorgen de golfbaan, entertainment en winkels voor een top vakantie met kinderen!

Hieronder zie je de camping met aquapark: Camping Pra'delle Torri
Camping Pra delle Torri - Italië
Camping Pra'delle Torri - Italië


Camping Union Lido, Italië
:

Gelegen aan de Adriatische kust, beschikt deze camping over een uitgebreid aquapark met meerdere zwembaden en een breed scala aan glijbanen. Waterratten zijn op hun plek bij de twee ruime zwembaden van camping Union Lido. Aquapark Laguna beslaat een indrukwekkende 10.000 m2 met diverse spannende glijbanen, een golfslagbad, groot waterfort en een spraypark vol waterpret. Daarnaast zijn er relaxzones voor volwassenen. Aquapark Marino, direct aan het strand gelegen, biedt een lazy river, glijbanen en vele andere attracties.

Hieronder zie je de camping met aquapark: camping Union Lido
Camping-met-aquapark-Camping Union Lido - Italië
Camping-met-aquapark-Camping Union Lido, Italië


Camping Bella Italia - Italië

Aan het Gardameer ligt Camping Bella Italia, de perfecte camping met aquapark voor gezinnen. Naast zwembaden met verschillende dieptes en glijbanen geniet je van een adembenemend uitzicht op het meer. Restaurants, winkels en animatie zorgen voor een bruisende sfeer.

Hieronder zie je de camping met aquapark: Camping Bella Italia
Camping-met-aquapark-Camping Bella Italia - Italië
Camping-met-aquapark-Camping Bella Italia - Italië


Campings met aquapark in
Frankrijk


Camping La Sirene - Frankrijk

In Argelès-sur-Mer biedt Camping La Sirene als een top camping met zwembad en glijbanen een aquapark met tropische landschappen, diverse zwembaden en spectaculaire glijbane Het animatieteam verzorgt dagelijkse shows en activiteiten voor jong en oud.

Hieronder zie je de camping met aquapark: Camping La Sirene
Camping-met-aquapark-Camping La Sirene - Frankrijk
Camping-met-aquapark-Camping La Sirene - Frankrijk

Camping Séquoia Parc, Frankrijk

Camping Séquoia Parc, gelegen rond een kasteel, is de perfecte camping voor een vakantie met kinderen. Het hart van de camping wordt gevormd door een uitgebreid aquapark van meer dan 3.000m2, met 5 zwembaden, rotsen, watervallen, een rivier en een bubbelbad. Daarnaast zijn er speciale faciliteiten zoals een waterspeeltuin en een kinderzwembad voor de jongste gasten.

Hieronder zie je de camping met aquapark: Camping Séquoia Parc
Camping-met-aquapark-Camping Sandaya Séquoia Parc, Frankrijk

Campings met aquapark in Spanje


Camping Sanguli - Spanje

Camping Sanguli in Salou is meer dan een camping met zwembad en glijbanen. Met een Afrikaans thema, een uitgebreid aquapark en nabijheid van het strand is het een onvergetelijke vakantiebestemming voor je vakantie met kinderen.

Hieronder zie je de camping met aquapark: Camping Sanguli
Camping-met-aquapark-Camping Sanguli - Spanje


Camping Playa Montroig - Spanje

Camping Playa Montroig, gelegen aan de Costa Dorada, is een top camping met aquapark Deze camping beschikt over prachtige tropische tuinen, een sfeervol zeezicht restaurant en een lounge terras. Het onlangs vernieuwde verwarmde zwembad biedt zes glijbanen, een kinderbad en een nieuw spraypark van 850m². Omgeven door een bloemrijke, bergachtige tuin is het zwembad een genot voor alle leeftijden. Geniet naast het zwembad van een drankje op het terras. Bovendien biedt de camping diverse wateractiviteiten zoals aquagym en waterspelen wat het de ultieme camping met zwembad en glijbanen maakt.

Hieronder zie je de camping met aquapark: Camping Playa Montroig
Camping-met-aquapark-Camping Playa Montroig - Spanje
Camping-met-waterpark-Camping Playa Montroig - Spanje


Camping met aquapark in Kroatië


Camping Lanterna, Kroatië:
Op Camping Lanterna in Porec, gelegen op het schiereiland Istrië in Kroatië, geniet je van een comfortabele stacaravan aan een bekroonde baai met de Blauwe Vlag voor schone kust en uitmuntende waterkwaliteit. Dankzij de zee-locatie zijn er activiteiten voor iedereen. Kinderen kunnen zich zowel aan de kust als op de camping vermaken, mede dankzij het Mini Club Maro animatieteam. De camping biedt 16 zwembaden met 2600 m2 aan waterplezier,  heeft ook een speeltuin, trampolines, minigolf, tennis en sportvelden.

Hieronder zie je de camping met aquapark: Camping Lanterna in Porec
Camping-met-waterpark-Camping Lanterna, kroatie
Camping-met-aquapark-Camping Lanterna, kroatie

Dat waren de leukste campings met aquapark voor een vakantie met kinderen

Nu je de top 8 campings met aquapark hebt ontdekt, ben je helemaal klaar voor die perfecte vakantie met kinderen. Elke camping biedt unieke waterpret en gegarandeerd plezier voor het hele gezin. Dus, waar wacht je nog op? Boek jouw plekje op één van deze geweldige campings en zorg voor een onvergetelijke vakantie vol wateravonturen. Jouw kinderen zullen je dankbaar zijn. Geniet van de ultieme vakantie met kinderen op een top camping met aquapark!


Over ons Een gratis reisforum voor
vakanties met kinderen

Het ouderschap inspireerde ons tot het ontwikkelen van een app: een gratis reisforum voor ouders om inspiratie op te doen en tips te delen over vakanties met kinderen! Chat, inspireer en lees verhalen van honderden andere ouders.

Bekijk het reisforum
Copyright © 2023 WeDiscover | Powered by WebSentiment
Inloggen om verder te gaan. Hiervoor dien je ingelogd te zijn. Nog geen account? Ga dan naar registreren.
Laat je inspireren in ons gratis reisforum voor ouders!Registreer je nu 100% gratis en neem deel aan onze reisforum groepen. 
Stel hier al je vragen, deel je (on)zekerheden, spar met andere ouders en ontdek de mooiste en meest kindvriendelijke vakantiebestemmingen!
Ontdek onze app
Het product is toegevoegd
aan uw winkelmand