De top 6 van de beste restaurants in Arguineguin, Gran Canaria!

In januari zijn wij een weekje met de kids naar het zonnige Gran Canaria geweest, waarbij we bewust hebben gekozen voor een accommodatie buiten de grote toeristencentra. Onze keuze viel op het gezellige plaatsje Arguineguin, waar we verbleven in een comfortabele Airbnb met uitzicht op zee, omringt door heerlijke restaurants!

We hebben enorm genoten van ons verblijf. In slechts een paar minuten lopen waren we bij de leukste restaurantjes, waar we niet alleen ontzettend lekker maar ook heel gezellig hebben gegeten. We waren zo onder de indruk van het eten dat we onze eigen top 6 hebben samengesteld.

Als je op zoek bent naar een rustige en aangename plek om te verblijven op Gran Canaria met kinderen, dan is Arguineguin absoluut een aanrader. Geniet van het prachtige uitzicht op zee, een veilige speeltuin voor de kinderen en heerlijke lokale restaurants die we je van harte aanbevelen! Een ideale plek voor je vakantie met kinderen.

> Bekijk hier ook leuke accommodaties in de Arguineguin via Booking.

1. Restaurant in Arguineguin - Il Gusto

We hebben meerdere keren heerlijk gegeten bij Il Gusto. Dit restaurant biedt een fijne kaart met zowel vis- als vleesgerechten. De voorgerechten zijn verrukkelijk en de beroemde cannoli's zijn niet te missen. Het menu biedt ook verse zeebaars die net is gevangen en smakelijke pasta's. Zelfs voor onze dochter, die vegetarisch eet, was er voldoende keuze.

Het gastvrije onthaal was buitengewoon. De eigenaar, Fabrizio, loopt rond met zijn gitaar en speelt en zingt zijn Italiaanse liedjes. Op een avond zat het hele terras mee te zingen, wat echt geweldig was. Zowel wij als onze kinderen hebben genoten van de prachtige avonden bij Fabrizio.

Als je op zoek bent naar heerlijk Italiaans eten en een gezellige avond, dan raden wij Il Gusto zeker aan. Vergeet niet te genieten van de gastvrijheid en de muziek van Fabrizio!

2. Restaurant in Arguineguin - La Patio 

Als je op zoek bent naar een heerlijke lunch, dan moet je zeker eens bij La Patio gaan eten. Wij hebben hier namelijk de lekkerste pasta ooit gegeten, de spaghetti Arabica. Het is wel belangrijk om te weten dat deze pasta helemaal vers gemaakt wordt, dus je moet even een half uurtje wachten voordat je ervan kunt genieten. Maar geloof ons, het wachten is het meer dan waard! Bestel voor de kids een lekkere pizza want de pasta is erg pittig!  

3. Restaurant in Arguineguin - Jamonal de Arguineguin

Op zoek naar een gezellige tapas bar met uitstekende bediening? Dan ben je hier aan het juiste adres! Hier kun je genieten van heerlijke tapasgerechten om te delen, waaronder de Spaanse Iberico, Spaanse kroketjes en Canarische aardappelen.

4. Restaurant in Arguineguin - Café art 33

Ben je op zoek naar een gezellig restaurantje waar je kunt genieten van een heerlijke, ontspannen lunch of gewoon van een lekker drankje? Dan is dit restaurant zeker een bezoekje waard! Hier vind je geen standaard menukaart aan tafel, maar wordt alles dagelijks op een bord geschreven met krijt. Zo ben je altijd verzekerd van supervers en smakelijk eten.

5. Restaurant in Arguineguin - Spar express Arguineguin

Heel bijzonder. Een spar winkel waaraan een bakkerijtje en een ijssalon gekoppeld is. Perfect voor een lekker vers croissantje met een verse jus of cappuccino. Maar ook vele smaken heerlijk ijs, verse wafels met (hoe kan het ook anders) Nutella en pannenkoeken. Zeker ook deze niet overslaan.

6. Restaurant in Arguineguin - Café Sot

Voor een lekker ontbijtje ga je naar café Sot. Het beste kun je even naar binnen lopen om je bestelling te doen. Je kunt dan kiezen uit al het lekkers in de vitrine. Ze hebben allerlei broodjes, gebak, koeken, smoothies, sappen en koffies. Als je besteld hebt, ga je lekker buiten op het gezellige terrasje zitten waar ze je bestelling naar je komen brengen. 
 

Dit was onze top 6 van de beste restaurants in Arguineguin, Gran Canaria

Bijna al deze restaurantjes liggen rond een pleintje. Hier eten over het algemeen veel locals en mensen die voor langere tijd in Gran Canaria zijn. Echte toeristen zijn er wel, maar niet heel veel. Het is er heel gezellig en levendig. Heel veilig en overzichtelijk voor de kids. Als ze rond gaan lopen dan kan dat goed. Spanjaarden zijn dol op kinderen, en dat merk je daar aan alles. Ik moet je zeggen dat ik hier absoluut nog een keer terug ga! Benieuwd wat Gran Canaria nou zo kindvriendelijk maakt? Lees dan onze blog met tips voor leuke activiteiten voor de kinderen in Gran Canaria. Hier delen we de leukste kindvriendelijke activiteiten. 

Op zoek naar de goedkoopste vliegtickets om naar Gran Canaria te vliegen? Kijk dan op de vergelijkingssite Skyscanner. Hier kan je gemakkelijk zien wat de goedkoopste periode is om te vliegen en prijzen vergelijken.


 

Over ons Een gratis reisforum voor
vakanties met kinderen

Het ouderschap inspireerde ons tot het ontwikkelen van een app: een gratis reisforum voor ouders om inspiratie op te doen en tips te delen over vakanties met kinderen! Chat, inspireer en lees verhalen van honderden andere ouders.

Bekijk het reisforum
Copyright © 2023 WeDiscover | Powered by WebSentiment
Inloggen om verder te gaan. Hiervoor dien je ingelogd te zijn. Nog geen account? Ga dan naar registreren.
Laat je inspireren in ons gratis reisforum voor ouders!Registreer je nu 100% gratis en neem deel aan onze reisforum groepen. 
Stel hier al je vragen, deel je (on)zekerheden, spar met andere ouders en ontdek de mooiste en meest kindvriendelijke vakantiebestemmingen!
Ontdek onze app
Het product is toegevoegd
aan uw winkelmand