De leukste en kindvriendelijke campings in Frankrijk 

Kamperen blijft natuurlijk ontzettend populair onder gezinnen met kinderen. Heerlijk ongedwongen het campinglife vieren. Terwijl de kids lekker spelen met alle anderen op de camping in Frankrijk geniet jij van het zalige nietsdoen met een lekker drankje en boekje bij de hand. Het vinden van de leukste en kindvriendelijke campings in Frankrijk om met jullie gezin naartoe te gaan hangt af van verschillende factoren, waaronder natuurlijk de leeftijd van de kinderen, hun interesses en jouw persoonlijke voorkeuren.

We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet. Wij delen de leukste en kindvriendelijke campings in Frankrijk

Campings in Frankrijk aan zee


1. Yelloh! Village Le Serignan Plage - Camping in Languedoc-Roussillon

Deze camping in Frankrijk ligt prachtig aan de Middellandse Zee en biedt directe toegang tot een mooi strand. Er zijn meerdere zwembaden, glijbanen en een waterpark waar de kinderen zich super zullen vermaken. Daarnaast worden er dagelijks tal van activiteiten georganiseerd.

Camping-in-Frankrijk-Yelloh!-Village-Le-Serignan-Plage
Camping-in-Frankrijk-Yelloh!-Village-Le-Serignan-Plage


2. Domaine des Ormes - Camping in Bretagne

Deze camping in Frankrijk biedt een heleboel activiteiten, waaronder een avonturenpark, paardrijden, een waterpark met glijbanen en een meer om te vissen en te kanoën. 

Camping-in-Frankrijk-Domaine-des-Ormes-Bretagne
Camping-in-Frankrijk-Domaine-des-Ormes-Bretagne


3. Camping Les Fontaines - Camping in  Languedoc-Roussillon

Deze camping heeft een prachtig uitzicht op de bergen en biedt onder andere een groot zwembadcomplex, kinderclubs en avondentertainment.

Camping-in-Frankrijk-Camping-Les-Fontaines-Languedoc-Roussillon
Camping-Les-Fontaines-Languedoc-Roussillon


4. Le Brasilia - Camping in Languedoc-Roussillon

Gelegen aan het strand, biedt deze camping een geweldige locatie voor gezinnen. Er zijn op deze camping in Frankrijk toffe zwembaden, glijbanen, sportfaciliteiten en er is een animatieteam. Een echte aanraden voor een leuke en kindvriendelijke camping in Frankrijk!

Camping-in-Frankrijk-Le-Brasilia-Languedoc-Roussillon
Camping-in-Frankrijk-Le-Brasilia-Languedoc-Roussillon


5. Château de Lez-Eaux - camping in Normandië

Deze camping in Frankrijk is gelegen op het terrein van een kasteel en biedt een prachtige omgeving. Er is een waterpark, speeltuinen en een scala aan sportieve activiteiten.

Camping-in-Frankrijk-Château-de-Lez-Eaux-Normandië
Camping-in-Frankrijk-Château-de-Lez-Eaux-Normandië

Camping in Frankrijk aan een rivier


6. Camping Le Ty Nadan -
camping in Bretagne

Deze camping in Frankrijk ligt aan een mooie rivier en biedt sportieve activiteiten zoals kanoën, klimmen en paardrijden. Er zijn ook zwembaden en glijbanen voor de kinderen.

Camping-in-Frankrijk-Camping-Le-Ty-Nadan-Bretagne
Camping-in-Frankrijk-Camping-Le-Ty-Nadan-Bretagne


Camping in Frankrijk aan een meer


7. Camping Les Alicourts Resort - camping in Loir-et-Cher

Deze camping in Frankrijk voor alle sportievelingen jong en oud heeft een groot waterpark, een meer met een zandstrand en een heleboel sportfaciliteiten. Er zijn speciale kinderclubs en entertainment voor kinderen van alle leeftijden.

Camping-in-Frankrijk-Camping-Les-Alicourts-Resort
Camping-in-Frankrijk-Camping-Les-Alicourts-Resort


Camping bij Parijs


8. La Croix du Vieux Pont - Camping bij Parijs

Deze camping in Frankrijk ligt op ongeveer een uur rijden van Parijs en biedt een enorm waterpark met glijbanen, een kunstmatig strand en een overdekt tropisch zwemparadijs. Heel leuk om dit te combineren met de mooie stad Parijs, nog een voordeel is de rij afstand. Deze camping bij Parijs is relatief dichtbij. 

Camping-in-Frankrijk-La-Croix-du-Vieux-Pont-Parijs-Ile-de-France
Camping-in-Frankrijk-La-Croix-du-Vieux-Pont-Parijs-Ile-de-France


Dit waren volgens ons de leukste en kindvriendelijke campings in Frankrijk

Wij keken bij het kiezen van kindvriendelijke campings in Frankrijk naar voorzieningen zoals zwembaden, speelplaatsen, kinderclubs, entertainment en de nabijheid van attracties en activiteiten die geschikt zijn voor kinderen.

Maar waar de ene helemaal bij wordt van lekker druk en levendig, houdt iemand anders juist weer van wat minder en zoekt juist de kleinschalige camping in Frankrijk op. Ook daar zijn we voor je naar op zoek gegaan. Wij hebben ook een blog geschreven met de allerleukste natuurcampings van Frankrijk!

Lees persoonlijke ervaringen van andere ouders over campings in Frankrijk

Wil je de persoonlijke ervaringen lezen van andere ouders die naar de camping in Frankrijk zijn geweest? Bekijk dan ook ons reisforum, speciaal gericht om je te inspireren voor vakanties met kinderen!
Over ons Een gratis reisforum voor
vakanties met kinderen

Het ouderschap inspireerde ons tot het ontwikkelen van een app: een gratis reisforum voor ouders om inspiratie op te doen en tips te delen over vakanties met kinderen! Chat, inspireer en lees verhalen van honderden andere ouders.

Bekijk het reisforum
Copyright © 2023 WeDiscover | Powered by WebSentiment
Inloggen om verder te gaan. Hiervoor dien je ingelogd te zijn. Nog geen account? Ga dan naar registreren.
Laat je inspireren in ons gratis reisforum voor ouders!Registreer je nu 100% gratis en neem deel aan onze reisforum groepen. 
Stel hier al je vragen, deel je (on)zekerheden, spar met andere ouders en ontdek de mooiste en meest kindvriendelijke vakantiebestemmingen!
Ontdek onze app
Het product is toegevoegd
aan uw winkelmand